Ontspanning, gezondheid en sporten onder 1 dak!

BEACH Bootcamp

Tijdens de zomermaanden organiseert FOCUS health & fitness in samenwerking met Natural High, te Brouwersdam, bootcamps op het strand. Elke zaterdagochtend om 10.00 uur wordt een ander parcours op het strand en in de duinen uitgezet. Afwisseling en uitdaging gegarandeerd!

Geen enkele week is de bootcamp hetzelfde, daarom gaat deze workout nooit vervelen. Elke week is het een verassing wat er op het programma staat. Hardlopen, circuit-training, hindernisloop, sport&spel, buddy-challenge noem het maar op, tijdens de bootcamp kun je alles verwachten! Vaak wordt tijdens de bootcamp gebruik gemaakt van attributen, zoals kettlebells, touwen, autobanden, bokshandschoenen en trapkussen. De intensiteit van de training is afhankelijk van eigen inzet en daarmee geschikt voor zowel mannen, als vrouwen, jong en oud.

bootcamp bootcamp (7) bootcamp (5) bootcamp (4) bootcamp (6)

Voordelen van BEACH Bootcamp:

- afwisselend programma, elke week een ander parcours
- geschikt voor iedereen, ervaring met sport is geen vereiste
- sporten in de buitenlucht zorgt voor nog meer energie
- goede start van het weekend

Wist je dat je met BEACH Bootcamp:

- Conditie verbetert, vetverbranding verhoogt en spieren versterkt  
- Sporten anders ervaart door de beleving in de buitenlucht
- Op het terras van Natural High kan nagenieten van je prestatie!

Zon-zee-strand-gevoel in combinatie met een afwisselende, uitdagende work-out in de buitenlucht? Doe mee met de BEACH BOOTCAMP!

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende les

 
Bent u nog geen lid en wilt u ook meedoen? Dat kan altijd! Reserveer dan telefonisch 0187-641224 of per mail info@focushealthfitness.nl een plekje.

Meedoen?
Draag comfortabele kleding en sportschoenen. Neem ook een flesje water, een handdoek en een dosis motivatie mee! Vergeet je tijdens zonnige dagen niet in te smeren met een zonnebescherming.