Ontspanning, gezondheid en sporten onder 1 dak!

JEUGDTHAIBOKSEN

Tijdens de jeugdgroepsles THAIBOKSEN wordt door middel van sport en spel gewerkt aan conditie, kracht, lenigheid en coördinatie. Een les waar discipline en zelfverdedigingstechnieken aan bod komen die het lichaam sterker, leniger en zelfverzekerder maken. Spelenderwijs worden de basistechnieken aangeleerd en wordt gewerkt aan het verbeteren van de algehele conditie. Daarnaast leren ze omgaan met zelfbeheersing. Tijdens de les worden verschillende technieken getraind en wordt geleerd om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan. Tijdens de training staat veiligheid voorop, stoten op het hoofd zijn bijvoorbeeld niet toegestaan. Plezier en samenwerking in combinatie met sport en spel zijn het belangrijkste tijdens deze groepsles. De les is erg afwisselend en blijft uitdagend voor de jongeren.

Thaiboksen agressief en alleen voor mannen? Nee, verre van dat! 

Thaiboksen is een contactsport, daarom is het verplicht om bij iedere training beschermmateriaal te dragen. Veiligheid tijdens de training staat voorop, ongeacht niveau van de deelnemer. Onder begeleiding van een instructeur worden verschillende vechtsporttechnieken getraind. Tijdens de training komen combinaties van stoten, trappen en knieën aan bod. Om stoten en trappen te oefenen, wordt onder andere gebruik gemaakt van bokszakken en stoot/trapkussens. Tijdens de jeugdlessen wordt op een spelenderwijs gespard (lijf-aan-lijf-‘gevecht’). Tijdens dit onderdeel van de training, leren ze zichzelf te verdedigen tegen aanvallen. De positieve invloed die een thaibokstraining heeft op het gebied van zelfvertrouwen en de beheersing van zelfverdedigingstechnieken is groot. Hierdoor is juist thaiboksen ook geschikt voor jongeren.

Voordelen van JEUGDTHAIBOKSEN:

- Geschikt voor jongens en meisjes
- Een combinatie van sport en spel 
- Een training voor lichaam en geest
- Goed voor algehele conditie, spieropbouw, motoriek, coördinatie, lenigheid en zelfvertrouwen
- Je leert jezelf te verdedigen en wordt zelfverzekerder

Wist je dat je met JEUGDTHAIBOKSEN:

- Respectvol leert omgaan met winnen en verliezen
- Leert omgaan met discipline en zelfbeheersing
- Conditie verbetert, vetverbranding verhoogt en spieren versterkt  
- Meer zelfvertrouwen krijgt
- Al je energie kwijt kunt en stressbestendiger wordt: ontspanning door inspanning

Mentaal & fysiek sterker worden door sport & spel? Doe mee met JEUGDTHAIBOKSEN!

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende les

 
Bent u nog geen lid en wilt u ook meedoen? Dat kan altijd! Reserveer dan telefonisch 0187-641224 of per mail info@focushealthfitness.nl een plekje.

De kosten van het lidmaatschap bedragen €27,50 per maand (2x per week les).

Meedoen?
Draag comfortabele kleding en speciale bokshandschoenen. Thaiboksen is een contactsport, daarom is het gebruik van scheenbeschermers, bandages, een bitje en een tok verplicht. Veiligheid staat voorop! De les vindt plaats in de bokszaal, hier zijn sportschoenen niet nodig. Neem wel een flesje water, een handdoek en een dosis motivatie mee! Er kan gebruikt gemaakt worden van bokshandschoenen en scheenbeschermers in de zaal. We adviseren uiteindelijk uw eigen spullen aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar bij de balie.