Ontspanning, gezondheid en sporten onder 1 dak!

FOCUS health & fitness is meer dan alleen een plaats om te sporten. Ontspanning, gezondheid en sporten onder een dak! Een sportcentrum gevestigd in Oude Tonge, op Goeree Overflakkee, waar afwisseling in het sporten, professionele begeleiding en werken aan een gezonde levensstijl centraal staan. Iedereen die wil investeren in zijn gezondheid is van harte welkom – van jong tot oud, van beginner tot gevorderde.

Sporten 

Focus Health & Fitness is een sportcentrum waar zowel fitness, groepslessen en personal training worden aangeboden. Persoonlijke begeleiding en aandacht staan binnen het sportcentrum centraal. Iedereen die gaat sporten heeft een bepaald doel voor ogen. De een sport voor zijn plezier, de ander om af te vallen of voor een gezondere levensstijl. Ons team staat voor u klaar om te helpen uw persoonlijke doelstellingen te behalen!

Ontspanning

FOCUS health & fitness is meer dan alleen een plaats om te sporten. Ontspanning, gezondheid en sporten onder een dak, een ontmoetingsplek voor een gezond en sportief leven! Naast het sporten kunt voor of na uw inspanning genieten van een kopje koffie of een van de verse smoothies in de lounge. Regelmatig worden activiteiten georganiseerd voor clubleden. Daarnaast werken wij samen met andere sportpartners voor outdoor activiteiten.

Gezondheid

FOCUS health & fitness biedt een totaalpakket voor iedereen die wil werken aan het verbeteren van zijn of haar gezondheid en sportprestaties. Daarom beschikken wij naast sportfaciliteiten ook over een in-house fysiotherapie, voedingscoach en een psycho-coach. 

SAM_9719

Eigenaar Achmed Rashid aan het woord

‘FOCUS Health & Fitness is Sportschool Kicks in een nieuw jasje’

Al meer dan 10 jaar is sportschool Kicks een begrip op Goeree Overflakkee. Vanaf de opening ben ik werkzaam bij deze sportschool en heb ik in de afgelopen 10 jaren verschillende ontwikkelingen binnen de sportbranche meegemaakt. Met de overname van sportschool Kicks en de verandering naar FOCUS health & fitness wordt een sportcentrum gecreëerd waar meer dan alleen gesport kan worden. Met de nieuwe naam, het logo en de huisstijl willen we uitstralen, waar we voor staan. Een sportpunt waar iedereen terecht kan die wil werken aan zijn of haar gezondheid en fitter wil worden. Door middel van professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en een gemotiveerd team hopen we iedereen te kunnen helpen bij het behalen én behouden van zijn of haar doelstellingen.