Ontspanning, gezondheid en sporten onder 1 dak!

STRIKE FIT

De groepsles STRIKE FIT is een combinatieles van bokszaktraining afgewisseld met een circuittraining. Verschillende stoot- en traptechnieken worden op de bokszakken geoefend. Hierdoor verhoogt de hartslag en verbetert conditie. Daarnaast zorgen de krachtige oefeningen voor sterkere spieren en een betere vetverbranding. Tijdens de circuittraining komen verschillende oefeningen aan bod om in korte tijd alle spieren te trainen. Train hard, train effective.

Voordelen van STRIKE FIT:

- U bepaalt zelf de intensiteit van de training; ervaring met vechtsport(en) is NIET nodig
- Eenvoudig te volgen en daarom geschikt voor iedereen; mannen en vrouwen, jong en oud, beginners en gevorderden
- Explosieve training voor een lichamelijk en geestelijke uitdaging

Wist je dat je met STRIKE FIT:

- Conditie verbetert, vetbranding verhoogt en spieren versterkt
- Al je energie kwijt kunt en stressbestendiger wordt: ontspanning door inspanning
- Meer dan 600 calorieën per uur verbrandt

Laat je opzwepen door de muziek, daag jezelf uit en geef alles tijdens deze fysieke en mentale training. Doe mee met STRIKE FIT!

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende les

 
Bent u nog geen lid en wilt u ook meedoen? Dat kan altijd! Reserveer dan telefonisch 0187-641224 of per mail info@focushealthfitness.nl een plekje.

Meedoen?
Draag comfortabele kleding en speciale bokshandschoenen. Het gebruik van scheenbeschermers is niet verplicht. De les vindt plaats in de bokszaal, hier zijn sportschoenen niet nodig. Neem wel een flesje water, een handdoek en een dosis motivatie mee! Er kan gebruikt gemaakt worden van bokshandschoenen in de zaal. We adviseren uiteindelijk uw eigen spullen aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar bij de balie.