Ontspanning, gezondheid en sporten onder 1 dak!

THAIBOKSEN

Tijdens de groepsles THAIBOKSEN werk je aan conditie, kracht, lenigheid en coördinatie. Een les waar discipline en zelfverdedigingstechnieken aan bod komen die je sterker, leniger en zelfverzekerder maken. Door de verschillende stoot- en traptechnieken wordt het lichaam van top tot teen getraind en zorgt het voor meer zelfvertrouwen. Een training voor lichaam en geest! .

Thaiboksen agressief en alleen voor mannen? Nee, verre van dat!
Thaiboksen is een contactsport, daarom is het verplicht om bij iedere training beschermmateriaal te dragen. Veiligheid tijdens de training staat voorop, ongeacht niveau van de deelnemer. Onder begeleiding van een instructeur worden verschillende vechtsporttechnieken getraind. Tijdens de training komen eindeloze combinaties van stoten, trappen, knieën en clinchen komen aan bod. Om stoten en trappen te oefenen, wordt onder andere gebruik gemaakt van bokszakken en stoot/trapkussens. Sparren (lijf-aan-lijf-‘gevecht’) is een onderdeel van de training, waarbij je je leert te verdedigen tegen aanvallen. De positieve invloed die een thaibokstraining heeft op het gebied van zelfvertrouwen en de beheersing van zelfverdedigingstechnieken is groot. Hierdoor is juist thaiboksen ook geschikt voor vrouwen.

Voordelen van THAIBOKSEN:

- Geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud, beginners en gevorderden
- Een mentale en fysieke training
- Goed voor algehele conditie, spieropbouw, coördinatie, lenigheid en zelfvertrouwen
- All-round workout: training van conditie, kracht, lenigheid in 1 les
- U leert u zelf te verdedigen en wordt zelfverzekerder

Wist je dat je met THAIBOKSEN:

- Conditie verbetert, vetverbranding verhoogt en spieren versterkt
- Meer zelfvertrouwen en discipline krijgt
- Al je energie kwijt kunt en stressbestendiger wordt: ontspanning door inspanning
- Tot wel ca. 800 calorieën per uur kan verbranden

Een boost voor het lichaam, een boost voor je zelfvertrouwen! Doe mee met THAIBOKSEN!

Schrijf je nu in voor de eerstvolgende les

 
Bent u nog geen lid en wilt u ook meedoen? Dat kan altijd! Reserveer dan telefonisch 0187-641224 of per mail info@focushealthfitness.nl een plekje.

Meedoen?
Draag comfortabele kleding en speciale bokshandschoenen. Thaiboksen is een contactsport, daarom is het gebruik van scheenbeschermers, bandages, een bitje en een tok verplicht. Veiligheid staat voorop! De les vindt plaats in de bokszaal, hier zijn sportschoenen niet nodig. Neem wel een flesje water, een handdoek en een dosis motivatie mee! Er kan gebruikt gemaakt worden van bokshandschoenen en scheenbeschermers in de zaal. We adviseren uiteindelijk uw eigen spullen aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar bij de balie.