FOCUS health & fitness is meer dan alleen een plaats om te sporten. Ontspanning, gezondheid en sporten onder een dak! Een sportcentrum gevestigd in Oude Tonge, op Goeree Overflakkee, waar afwisseling in het sporten, professionele begeleiding en werken aan een gezonde levensstijl centraal staan. Iedereen die wil investeren in zijn gezondheid is van harte welkom – van jong tot oud, van beginner tot gevorderde.

FOCUS health & fitness: Ontspanning, gezondheid en sporten onder een dak, een ontmoetingsplek voor een gezond en sportief leven!

Over FOCUS

De mogelijkheden van een fitness-training zijn onbeperkt. Ons team staat altijd klaar om te begeleiden, adviseren, meten of testen.

Fitness

Heeft u lichamelijke klachten op het gebied van houding- en beweging? Maak vrijblijvend een afspraak en bespreek uw klachten met de fysiotherapeut.

Fysiotherapie

Een gezonde levensstijl gaat verder dan alleen sporten. Met een persoonlijk voedingsplan boekt u sneller resultaten!

Voedingsadvies

FOCUS Health & Fitness biedt verschillende groepslessen. Ontdek welke groepsles het beste bij u past en doe mee!

Groepslessen

Heeft u meer hulp nodig bij het behalen van uw doelstellingen? Dan is personal training misschien iets voor u. Een personal trainer motiveert, begeleidt en adviseert!

Personal Training

Wilt u meedoen met een groepsles? Reserveer dan hier eenvoudig een plekje met uw eigen inlogcode en wachtwoord.

Reserveren

Vrij trainen wanneer het u uitkomt? Dat kan! We zijn de gehele dag geopend. Bekijk hier het rooster voor de groepslessen.

Rooster

Openingstijden Fitness & Bar

Maandag - vrijdag: 08.00 - 21.30 uur
Zaterdag - zondag: 09.00 - 13.00 uur

Ons adres:

Stationsweg 18
3255 BL Oude-Tonge

Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0187-641224 of per mail via info@focushealthfitness.nl